~ Horsepie ~

2014-11-06
13:59:54

Ny uppdatering!!

Hejsan!

Alla i Jorvik har haft ett ruskigt roligt Halloween-firande vilket gör att vi inte vill avsluta allt skrämmande skoj riktigt än...

Halloween fortsätter...
Vi hoppas ni alla haft en hemskt kul Halloween! Vi tycker det varit mycket roligt att fiskat äpplen ur hinkar, jagat spöken, ätit gott godis och sett alla häfftiga kostymer, så vi är inte redo att avsluta firandet än! Därför låter vi den spöklika stämningen hänga kvar över Jorvik i ytterligare en vecka! Om du inte lyckades hitta alla spöken eller missade några av förra veckans belöningar så får du en ny chans att fånga dem och försöka få de där sista sakerna du behöver för att få ihop en full utrustning!

Vi vet att några av er blev beskvikna för att ni inte lyckats samla ihop alla fina saker från uppdragen under firandet så nu får ni en ny chans!

Topp till tå!
Kallare väder har börjat hitta sin väg in i Jorvik så det är dags att klä sig från topp till tå i varmare plagg! Nya vackra stickade toppluvor finns nu tillgängliga i 'Valedales klädaffär' och nya, söta stövlar och skor finns nu att hitta i Jarlaheim hos 'Garys skor'. Rid dit och kolla in dessa vackra vintriga nyheter!

Dock fick jag ingen bild på skorna :/
 

Ny mössa eller ny sko, vad ska man välja månntro??

Trasiga glödlampor
GIVAKT! Säkerhetsvakten i Fort Pinta har fått lite problem med några av glödlamporna på discot. Veckans mini-uppdrag går ut på att rida över till honom och se om du kan hjälpa till! SPRÅNGMARSCH!
Man fick en väldigt fin present :) Benlindorna på bilden nedan:
 


Detta mini-uppdrag kommer vara tillgängligt i två veckor. För att kunna ta uppdraget måste du först ha gjort uppdraget då du börjat hjälpa Marley med hans paddock och gård.

Säg hejdå till JA!
Nu är det dags för killarna i bandet JA att säga hejdå och bege sig ut på nya äventyr och skapa mer musik! Vi ser fram emot att få höra mer ifrån killarna i framtiden och hoppas på att ha ny häftig musik till er snart på discot i Fort Pinta!

Ett välbekant ansikte i Dalen...
I ytterligare en tjuvkik från Den gömda dinosauriens dal, kan vi avslöja att ni kommer få spendera mer tid med en person ni stött på förr...!

Vi har sett honom förr och vi kommer se han igen...
Vi har sett honom förr och vi kommer se han igen... DODIDO ITS NIC STONEGROUND XD

Ännu fler förhandstittar, tjuvkikar och tävlingar börjar sprida sig över våra sociala medier så denna vecka kommer det bli extra kul att hålla koll på vår Facebooksida och Instagram! Om du inte redan gjort det, så är det dags att Gilla oss på Facebook och följa oss på Instagram!

Tobbe Larsson: glöm ej!
Vår exklusiva superroliga LIVE-chatt med internationella hästexperten Tobbe Larsson startar denna torsdag den 6:e november klockan 18:00 på starstable.com/livechat! Fråga honom precis vad du vill: han kommer vara med oss en hel timma och personligen svara på era frågor!

Om du inte tyckte det är coolt nog så kommer Tobbe och Star Stable-gänget att vid slumpmässigt valda stunder under chatten, välja ut två av de bästa frågorna och de spelare som ställt dem kommer vinna två biljetter var till Sweden International Horse Show på Friends Arena i Solna! Biljetterna är av typen Helhelgspaket och är värda cirka 2500 kronor styck! Logi kommer vinnarna själva att få stå för. Missa inte att Star Stable kommer finnas på plats under hela Sweden International Horse Show så kom och säg Hej!

En sista sak...
Endast för våra svenska spelare har vi tagit fram ett magiskt ord som vi vill att ni ska lägga på minnet. Ordet kommer eventuellt bli mycket användbart på vår Facebooksida nästa vecka: snöflinga!

Ha en fanastisk vecka!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
Kommentar:
2014-11-07 @ 14:53:40

Fick man benlindorna i ett gult eller blått uppdrag för när jag loggade in på torsdag fanns varken blått eller gult uppdrag:(

Svar: Man pratade med säkerhetsvakten som hade ett blått uppdrag, när du hade gjort det fick du ett gult uppdrag med benlindorna
Mandy Applepie

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: